Instagram link
Idrætshaller

STORHAL


Storhallen er en opvarmet limtræsbue hal, med godt 6.000 kvadratmeter DIN-godkendt sports linoleum af mærket BoFlex og yderligere 3.000 kvadratmeter betongulv.

Storhallen er baseret på et fleksibelt system af rekvisitter og mobile teleskoptribuner samt andre faciliteter, som gør hallen egnet til stort set alle typer arrangementer.

I storhallen har vi en arena til håndboldkampe med plads til 5.000 siddende tilskuere.

Hele storhallen er godkendt til 8.500 personer.


            

 

Idrætshal 

Idrætshallen er som Storhallen en opvarmet limtræbue hal. Dog er gulvbelægningen et massiv Juncker-bøgeparketgulv med en DIN-godkendt konstruktion, som giver optimal affjedring ved sportsgrene.

Idrætshallen har et gulvareal på knap 1.400 kvadratmeter, med opstregning til bl.a. håndbold-, badminton-, volleyball- og basket- baner.

Idrætshallen anvendes også til andre formål end sport. Den er godkendt til 1.200 personer afhængig af opstillingen.

 


Atletikhal

Den 1900 kvadratmeter store hal med seks løbebaner samt faciliteter til kuglestød, højdespring, længdespring og stangspring bliver dagligt brugt primært af klubben Aalborg Atletik og Motion.

 

               

Hal 1 + 2

Hal 1 + 2 er to idrætshaller. I mellem de to haller er der en skydedør, som der kan åbnes således, at hallerne fungerer som en stor samlet hal.
Hal 1 + 2 måler hver cirka 1000 kvadratmeter.
Hal 1 består af 1 håndboldbane, 3 minihåndboldbaner, 5 badmintonbaner, 2 basketbaner og 3 volleybaner.
Hal 2 består af 1 håndboldbane, 3 minihåndboldbaner, 5 badmintonbaner, 3 volleybaner og springgrav/trampoliner til gymnastik. Harpiks er ikke tilladt i hal 2.


Billede af Hal 1

Hal 2
 

Hal 1+2