Generel information

Her finder du de mest nyttige informationer om babysvømning:

-Det er VIGTIGT, at både baby og forældre bliver vasket inden badetøjet tages på. Det gælder også håret. I kan ikke komme i vandet, hvis ikke håret er skyllet godt.

- Baby skal have både svømmeble og badetøj på. Svømmebleer fås i caféen.

- Hjælp de øvrige i omklædningen med at holde det ryddeligt - sæt puslepuder, autostole og lignende på plads.

- Vores babylounge er et hyggeligt sted at mødes efter endt babysvømning. Der er en mikroovn til fri afbenyttelse, puslerum og siddemuligheder for alle størrelser. Babyloungen finder du oven på caféen – trappen og elevatoren, ved indgangsmøllerne til svømmehallen, fører op til området.

- Er du en enkelt gang forhindret i at komme til svømning, behøver du ikke give besked om det. Man må gerne, denne enkelte uge, hvor man er forhindret en dag, springe på en af de andre undervisningsdage.

- Når man er til babysvømning, må der gerne tages billeder under undervisningen. Vær dog opmærksom på, at det kun er eget barn, der er med på billederne - med mindre andet aftales med holdet. I omklædningen og andre steder i hallen er det ikke tilladt at tage billeder.

- Man har mulighed for at tage en tilskuer med til babysvømningen. Så hvis der er en bedsteforælder eller lignende, der gerne vil med ind og kigge, er de mere end velkomne. Hvis tilskueren ikke skal i vandet, er det gratis at komme ind. Her henvender man sig blot i vores café og beder om en ledsagerbillet til over vandet. Vil tilskueren derimod have mulighed for at komme i vandet i løbet af besøget, købes der en almindelig svømmebillet.

- Det er kun tilladt at være én voksen i vandet pr. baby. For babys skyld opfordre vi til, at den voksne, der er i vandet med barnet, fra start tager hele den pågældende undervisningsgang. Man må gerne skiftes i den forstand, at mor måske er i vandet med baby første gang og far anden gang.

- Hvis du har ubrugte klip tilbage fra tidligere hold, må du gerne bruge dem på de hold, der er igang - husk blot at tjekke på hjemmesiden om der er ledige pladser på det hold, du gerne vil på, de gange det drejer sig om. Det kan du tjekke inde på hjemmesiden under 'Babysvømning'.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag