Andre arrangementer

Harry Potter Og De Vises Sten™ In Concert - info til gæster

Start dato: 2017-05-19 kl. 19:00
Slut dato: 2017-05-19 kl. 22:00
Arrangør: Musikkens Hus
Hvor: Storhallen
 
Information om Harry Potter In Concert
fredag den 19. maj i Gigantium, Aalborg
 
Kære gæst,
 
For at give dig og alle de mange andre gæster den bedst mulige oplevelse både før, under og efter arrangementet beder vi dig læse det nedenstående igennem...
 
Kom i god tid
For at undgå kø ved indgangene opfordres publikum til at komme i god tid.
Dørene til salen åbner kl. 18.00. Koncerten starter kl. 19.00 og forventes at slutte ca. kl. 22.00 Undervejs vil der være en pause på ca. 25 minutter.
 
Barsalg
Det er muligt at købe sodavand, vand, øl og snacks i barerne i foyerområderne før koncerten og i pausen.
 
Transport til og fra Gigantium
 
Adressen til Gigantium:
Gigantium
Willy Brandts Vej 31
9220 Aalborg Øst
 
Bil
Op til koncerten forventes der øget trafik på visse ruter til og fra Gigantium/Aalborg. Derfor opfordres alle gæster til i videst muligt omfang at benytte offentlige transportmidler. De gæster, som kommer i bil, opfordres til at komme i god tid, da man kan blive forsinket af trafik- og parkeringsforhold.
 
Hvis du ankommer fra motorvej E45 fra nord, skal du tage afkørsel 25 – drej til højre ad Humlebakken. Drej til højre ned ad Langagervej og fortsæt til rundkørsel. Tag herefter første afkørsel i den første rundkørsel og tredje afkørsel i den næste, og du er nu ved Gigantium. Brug parkeringspladserne B og C, som du kan se på kortet nederst i mailen.
 
Hvis du ankommer til koncerten fra motorvej E45 fra syd, skal du tage afkørsel 26 – Th. Sauers Vej. Her skal du dreje til højre ad Universitetsboulevarden, drej derefter til højre i både første og anden rundkørsel og du er nu ved Gigantium.
 
Parkering
Der vil være et område foran Gigantium forbeholdt biler med handicapskilt.
Det vil være muligt at aflevere og afhente gæster foran Gigantium. Der vil være personale til stede til at guide trafikken omkring Gigantium både før og efter koncerten. Vi henstiller til, at alle følger personalets anvisning, så der er plads til flest muligt biler på parkeringspladsen, og der ikke vil opstå unødige propper i trafikken.
 
 
Busser
Følgende buslinjer kører til og fra stoppestedet ved den nye busvej syd for Gigantium:
Linie 2           Metrobus
Linie 5           Metrobus
Linie 54         Regionalbus
 
Der vil efter koncerten holde ekstra busser ved dette stoppested, som kører til Aalborg centrum.
 
Følgende buslinje kører til og fra stoppestedet på Einsteins Boulevard ved den store rundkørsel ca. 200 m. fra Gigantium:
Linie 12         Bybus
 
Tjek www.nordjyllandstrafikselskab.dk for nærmere info.
 
Taxa
Dantaxi Aalborg kører publikum til og fra Gigantium. Taxa til Gigantium kan bestilles på 98 10 10 10. Efter showet holder Dantaxi Aalborg foran Gigantium.
 
Praktisk info i Gigantium
 
Dankort/hæveautomat
Alle gæster opfordres til at medbringe kontanter for at lette køerne ved barerne. Der er desværre ikke mulighed for at hæve penge i Gigantium.
 
Elevator
Vi gør opmærksom på, at der er trapper, for at komme ned i salen. Der er en elevator i Gigantiums foyer, så det er muligt at tage en elevator ned og komme ind i salen uden trapper. Elevatoren er placeret i foyeren til venstre for hovedindgangen (Indgang Nord). Der vil være personale til stede ved indgangen, som kan vise vej til elevatoren og salen.
 
Salsopstilling/oversigt
Der vil flere steder i Gigantium være placeret oversigtskort over salen. Desuden vil der i salen være flere pladsvisere, som kan hjælpe dig med at finde din plads.
 
Det er ikke tilladt at medbringe
Foto/video/audioudstyr, mad, flasker, dåser, drikkevarer, våben eller fyrværkeri.
 
Med ønske om en rigtig god koncert
Musikkens Hus
 

 
http://www.musikkenshus.dk/kalender/harry-potter-og-de-vises-sten%E2%84%A2-in-concert/