Andre arrangementer

Hansi Hinterseer & das Tiroler Echo - Tournee 2018

Start dato: 2018-03-16 kl. 20:00
Slut dato:  kl. 
Arrangør:
Hvor: Gigantium Storhal

Hansi Hinterseer

& das Tiroler Echo - Tournee 2018

Fredag 16. marts kl. 20
Gigantium


PRAKTISKE INFORMATIONER

i forbindelse med Hansi Hinterseer i GIGANTIUM
 
Kære Hansi Hinterseer gæst
For at give dig og alle de mange andre gæster den bedst mulige oplevelse både før, under og efter koncerten beder vi dig læse denne mail igennem og evt. videresende informationen til andre gæster.
 
Kom i god tid!
For at undgå kø ved indgangene opfordres publikum til at komme i god tid.
Dørene til salen åbnes kl. 18.00 og lukkes præcis kl. 20.00!
Koncerten starter kl. 20.00 – der er INGEN pause i showet.
Koncerten forventes at være færdig ca. kl. 22.15.
 
 
PRAKTISK INFO I GIGANTIUM
 
Garderobe:
Der vil være 2 garderober i GIGANTIUM alle placeret i foyeren. Pris for garderobe er 30 kr. pr. jakke.
 
Dankort/hæveautomat:
Alle gæster opfordres til at medbringe kontanter for at lette køerne ved barerne. Der er desværre ikke mulighed for at hæve penge i GIGANTIUM, og det er ikke muligt at betale med MobilePay.
 
Billetkontor i GIGANTIUM:
Billetkontoret i GIGANTIUM holder åbent på følgende tidspunkter:
Fredag 16. marts kl. 16.00 – 20.00
 
Samaritter:
I nøds- og skadestilfælde vil der være førstehjælpspersonale til stede i salen under hele showet. Kontakt personalet, hvis du skulle få brug for hjælp.
 
Billetkontrol:
Alle billetter vil blive scannet ved indgangen til salen, hvor der også vil være kontrol af tasker.
 
Mad og drikke:
I GIGANTIUM er det muligt at købe sandwich, pølsehorn, slik, popcorn og drikkevarer. OBS! Barerne bagerst i salen vil være åbne under koncerten.
Til de gæster, som har tilkøbt buffet i GIGANTIUM før koncerten, vil spisningen foregå i konferencelokalet i forbindelse med svømmehallen. Spisningen starter kl. 17.30 og slutter kl. 19.30.  Pladser til spisningen vil blive oplyst ved indgangen til spisningen.
Der er stadig ledige pladser til buffeten. Spisningen kan tilkøbes ved henvendelse til AKKCs billetkontor, åbningstider hverdage kl. 12-17, tlf.: 99 35 55 66. Salget til buffeten lukker onsdag 14. marts kl. 15
 
Rygeforbud:
Rygning er forbudt på alle indendørs arealer i GIGANTIUM. Rygere henvises til pladsen foran GIGANTIUM.
 
Salsopstilling/oversigt:
Der vil flere steder i GIGANTIUM være placeret oversigtskort over salen. Desuden vil der i salen være flere pladsvisere, som kan hjælpe dig med at finde din plads.
 
Det er ikke tilladt at medbringe:
Foto/video/audioudstyr, mad, flasker, dåser, drikkevarer, våben eller fyrværkeri. Tasker vil blive gennemsøgt ved indgangen.
 
 
TRANSPORT TIL OG FRA GIGANTIUM
 
Adressen til GIGANTIUM:
GIGANTIUM
Willy Brandts Vej 31
9220 Aalborg Øst
 
Bil/ parkering:
Op til koncerten forventes der øget trafik på visse ruter til og fra GIGANTIUM/Aalborg. Derfor opfordres alle gæster til i videst muligt omfang at benytte offentlige transportmidler. De gæster, som kommer i bil, opfordres til at komme i god tid, da man kan blive forsinket af trafik- og parkeringsforhold.
Hvis du ankommer til koncerten fra motorvej E45 fra nord, skal du tage afkørsel 26 – drej til venstre ad Universitetsboulevarden, drej derefter til højre i både den første og anden rundkørsel og du er nu ved GIGANTIUM.
 
Hvis du ankommer til koncerten fra motorvej E45 fra syd, skal du tage afkørsel 26 – Th. Sauers Vej. Her skal du dreje til højre ad Universitetsboulevarden, drej derefter til højre i både første og anden rundkørsel og du er nu ved GIGANTIUM.
 
Parkeringspladserne ved GIGANTIUM vil til Hansi Hinterseer koncerten 16. marts være åbne for parkering. Der er gratis parkering på pladserne omkring GIGANTIUM.
 
Busser:
Følgende buslinjer kører til og fra stoppestedet ved busvejen syd for GIGANTIUM:
Linie 2            Bybus
Linie 54          Regionalbus
 
Tjek www.nordjyllandstrafikselskab.dk for nærmere info.
 
Der vil efter koncerten være indsat ekstra busser på Linie 2 til Aalborg centrum. De ekstra busser vil holde ved stoppestedet syd for GIGANTIUM.
 
Taxa:
Dantaxi Aalborg kører publikum til og fra GIGANTIUM. Taxa til GIGANTIUM kan bestilles på 98 10 10 10. Efter showet holder Dantaxi Aalborg foran GIGANTIUM.
 
 
Med ønsket om et rigtig godt Hansi Hinterseer koncert
Aalborg Kongres & Kultur Center & Skråen

Koncertbuffet

Tilkøb en lækker koncertbuffet inden koncerten.

Prisen er kr. 285,- inkl. gebyr, og der er spisning fra 17.30 i Gigantium.

Bestil koncertbuffet på tlf. +45 9935 5566Den østrigske schlagerkonge Hansi Hinterseer giver for femte gang i karrieren koncert i Aalborg og denne gang kan publikum glæde sig til, at det bliver endnu større end sidst, da koncerten foregår i Gigantium med plads til 6600 publikummer.

 

Det efterhånden en tradition, at orkestret Das Tiroler Echo er med. Sådan har det været i mere end 10 år, og den kommende turné bliver ingen undtagelse.
 

Her vil det festlige orkester fra østrigske Tyrol endnu en gang stille op med både keyboard, harmonika, bas, trompet, guitar, saxofon og mange flere instrumenter, som supplerer Hansi Hinterseers utallige schlagerhits på den helt rigtige måde

 
Køb billetter