Andre arrangementer

Nephew - UDSOLGT! Se praktisk info for koncertgæster her!

Start dato: 2019-03-16 kl. 20:00
Slut dato: 2019-03-16 kl. 
Arrangør: The Artist
Hvor: Gigantium Arena

Praktiske informationer ifm. koncerten: 
  
For at sikre os, at du får den bedste oplevelse, vil vi hermed informere lidt om koncerten i Gigantium. 
 
Nibe Festival har det overordnede ansvar for at afvikle en fantastisk aften i Gigantium.  
 
Nyttige tidspunkter:
Dørene åbnes kl. 18.00. Koncert starter kl. 20.00. 
Alle tider er cirka tider, og kan ændres uden varsel. 
 
Parkering, transport og kørsel Gigantium råder over et stort parkeringsområde med plads til 900 biler, så vi forventer ikke parkeringsudfordringer.
Følg venligst parkeringsvagternes anvisninger, så skal det hele meget gerne glide. Vi anbefaler dog, at du lader bilen stå hjemme og i stedet benytter de offentlige transportmidler. 
 
Følgende buslinjer holder ved Gigantium: 2, 5, 22N og 54. Tjek tiderne på www.nordjyllandstrafikselskab.dk. 
 
Der er etableret taxa holdeplads lige foran indgangen til Gigantium. 
 
Betaling:
For at sikre, at dig og de andre 8499 gæster får hurtig betjening i barer og boder, så har vi, som på Nibe Festival, valgt at køre cashless. Det vil sige, at du udelukkende kan betale med kredit- og debitkort 
 
Mad, drikke og andet:
Kl. 18.00 åbner vi vores mange barer og boder. Vi byder på et udvalg af drinks, øl, soft drinks, shots og let mad. Husk du udelukkende kan betale med kredit- og debitkort. 
 
Garderobe:
Der findes betalingsgarderobe i foyerområdet. Garderoben, som Team Rynkeby styrer med myndig hånd, koster 20 kr. pr. jakke. Husk du udelukkende kan betale med kredit- og debitkort. Vær opmærksom på, at der er 4 garderobeåbninger, og husk at du skal afhente din jakke i den ”åbning”, du afleverede den i.  
 
Kom gerne i god tid til koncerten! 
Vi er mange mennesker, der skal til koncerten denne aften. Så for at undgå kaos og kø, så opfordrer vi dig til at møde op i god tid, så du i ro og mag kan finde ind i arenaen inden koncertstart ca. kl. 20:00. 
 
Billet:
Venligst hav din billet klar til scanning enten på telefonen eller i papirform. Hvis I har billetter på papir, sørg for at dele billetterne ud – hver enkelt person skanner den nemlig selv ved indgangen. 
 
Sikkerhed:
Det er ikke tilladt at medbringe følgende i Gigantium: Fyrværkeri, professionelt kamera/fotoudstyr, videoudstyr, lydoptagere, selfiesticks, iPads, laserpenne, bannere, paraplyer, klapstole, skamler mv., drikkevarer (emballage underordnet), madvarer, kufferter, store tasker, rygsække. 
 
Sikkerhed er som altid vores højeste prioritet. Sikkerhedspersonalet er der for din sikkerhed og til hjælp og assistance for alle koncertgæster. Vi beder om at du som publikum ikke medbringer unødvendige genstande, og at du hjælper vores personale med at gøre ind- og udgang så gnidningsløs som muligt. Det er sikkerhedspersonalet, du har mulighed for at tage fat i, hvis du har praktiske spørgsmål eller kritik. Spørg evt. også festivalens medhjælpere, som bærer t-shirts med teksten ”Crew”. 
 
Glemte sager:
Har du glemt eller mistet et eller andet i forbindelse med koncerten, så kan du efterfølgende kontakte Gigantium på 9982 4600. 
 
Rigtig god fornøjelse! 


Personlig besked fra Nephew:

Kære koncertgæster til Nephew, 
 
Nu er der ikke længe til at koncerten med Nephew lørdag den 16. marts i Gigantium Willy Brandts Vej 31 9220 Aalborg Øst, starter. Nedenfor er en personlig besked fra Nephew selv samt praktiske informationer, så din aften kan blive så god som overhovedet muligt. 
 
Vi glæder os til at byde velkommen til Ring—i—Ring Arena Tour - til en ganske speciel koncert. Det er ikke nogen hemmelighed, at for os i bandet er arenaformatet det bedste sted at være. Det er her, musikken kan få den voldsomhed, vi holder af, og det er her, vi kan forløse vores visuelle ambitioner. Det er også her, vi kan få afløb for alle de ideer til eksperimenter med vores sange, vi går og får. Og det kan vi, fordi vi kommer til at være blandt ligesindede. Mange af dem, endda. Hvis vi er nevøer, er du fætter eller kusine, og det bliver VORES alles kæmpestore fælles familiefest! 
 
Vi har gjort os umage, for at vores aften sammen skal blive noget helt særligt. Men vi kræver af dig, at du smider hæmningerne og også deltager. Hvis ikke du har lyst til at involvere dig, var det nok bedre om du blev hjemme og så en genudsendelse i fjernsynet. Men hvis du har lyst og giver lidt af dig selv, kan denne aften måske gå hen og blive rystende - på den gode måde. Et par timer hvor man glemmer sig selv og ikke tænker på at fortælle på Facebook, hvad man laver men, for fanden, bare laver det!  
 
Måske tænker du: “Åh….så okay da...men hvad er det så jeg kan gøre?” Hvis du er rutineret Nephew-koncertgænger, ved du det nok allerede, men til genopfriskning samt til nye medlemmer af familien, kan vi afsløre, at det gælder om at være til stede og deltage - synge, råbe, klappe, hoppe, vifte med armene, lyse med din telefon og meget mere. Kort sagt være en del af et fællesskab, for det er jo som sagt ikke os, der skal lave det hele. 
 
På forhånd tak for hjælpen i musikken. 
 
Vi ses snart. 
 
- Kasper, Kristian, Marie, René, Simon, Søren 

 


Spørgsmål vedr. billetter eller lignende skal rettes til Ticketmaster på tlf.  70 15 65 65 eller på mail: servicecenter@ticketmaster.dk.