Foto
Fotohold  - Undervandsbilleder
 

Hvornår:


Praktisk

Ønsker du at få unikke og skønne billeder af din baby under vand, så har du mulighed for at deltage i fotohold enten ved at bruge et klip på dit baby-turarmbånd eller ved at købe almindelig billet + 35 kr. i tillægsbillet. Ønsker flere familiemedlemmer at deltage til fotograferingen, så skal disse også betale entré + 35 kr. i tillægsbillet ved indgangen. 


Billeder vil blive taget af undervandsfotograf Dan Kaasby, som har mere en 30 års erfaring med undervandsbilleder. Dan har desuden erfaring fra andre svømmehaller med lige netop undervandsbilleder af babyer.

Fotoholdene varer 30min. med max 9 deltagere pr. hold.

I løbet af den halve time vil du få taget 2 forskellige billeder, ønskes flere sker det efter aftale med fotografen. Du og dit barn skal derfor være trygge ved at tage flere dyk i vandet. En af Gigantiums babyinstruktører vil være tilstede i vandet og guide dig bedst muligt.
 
Billeder & betaling

En uge efter selve fotograferingen vil du ved henvendelse hos Cafeen kunne se dine billeder i en fotomappe. For at finde dine billeder, så husk det fotonummer som fotografen fortæller dig på fotodagen. I fotoalbummet kan du se dine billeder et 13x18cm format. Ønsker du at købe et eller flere billeder betales disse i cafeen til 55,- stykket. Ønskes billederne derudover digitalt skal du huske kvitteringen af dine billeder og sende billede af kvittering + de billeder du ønsker tilsendt pr. mail digitalt, i en SMS med din mail til fotograf Dan Kaasby. Ønskes billederne udelukkende digitalt er prisen stadig 55,- pr. billede. Dan Kaasby mobilnummer er oplyst i billedmappen. 


Afmelding/holdskift

Hvis du efter tilmelding opdager du ikke har mulighed for at deltage på fotoholdet, så skriv gerne en mail til baby.gigantium@aalborg.dk - så vi har mulighed for at åbne pladsen til en anden. 
Tilmeld dig her og betal enten i Café eller ved brug af klip på babyturarmbånd  
______________________________________________________