Plask & Leg

Plask & Leg

Plask & Leg er en fortsættelse af vores Småbørnssvømning og bygger derfor naturligt ovenpå allerede tillærte øvelser fra tidligere undervisningsforløb. Det er derfor en fordel at have gået til undervisning ude hos os tidligere, men det er ikke en forudsætning for deltagelse på holdet. 

Ligger dit barn dog lige på vippen mellem småbørn og Plask & Leg så vil vores generelle holdning være at starte på småbørn 2, især hvis I ikke er de store vandhunde. Undervisningen foregår ud fra en forvejen planlagt undervisningplan, men tilpasses altid til den enkeltes, samt holdets generelle niveau. 


Plask & Leg henvender sig til børn i aldersgruppen 3 - 5 år. Her fokuseres på at gøre børnene fortrolige med vandet på en sjov måde og introducere børnene til forskellige svømmeøvelser via leg. Det er vigtigt at den voksne, som er med i vandet har lyst til at deltage aktivt i undervisningen og selv har mod på at dykke, lege og synge. Da børn jo ofte gør hvad de ser og ikke hvad vi siger, så send en voksen afsted som er tryg i vandet. 

Hos os foregår undervisningen på barnets præmisser og med barnet i centrum. Du vil i undervisningsforløbet opleve, at dit barn måske pludselig "går tilbage" i nogen øvelser som de beherskede tidligere, det er vigtigt respektere barnets grænser, da tvang kun vil give tilbageslag senere hen. Tag gerne fat i din instruktør, hvis du oplever dette da der kan være nogen hjemmeøvelser eller en anden tilgang i vandet der virker bedre for dit barn. 

 

Forudsætninger ved opstart

  • Barnets alder ved opstart: 3 - 4  år
  • Barnet skal være iført badeble, hvis barnet ikke er renlig
Anbefalinger
Vi anbefaler følgende udstyr:
  • En badedragt fremfor bikini til pigerne
  • Badebukser fremfor shorts
  • Svømmebriller til undervisningen. Dykkermasker anbefales ikke, fordi de ikke giver mulighed for at have korrekt vejrtrækning.
  • Hårelastik til de langhårede børn.
 

Praktisk info
Undervisningsgange: 9 gange i perioden uge 33 - 41
Svømmetid: 30 min pr. gang
Antal: 8 børn pr. hold - 1 voksen pr. tilmeldte barn
Bassintype: Varmtvandsbassin, temperatur på ca. 35 grader
Pris: 630,-

Ferie & helligdage: Vær opmærksom på, at vi ingen undervisning har i skolernes ferie. 
Planlagte ændringer i undervisningen


Betingelser ved tilmelding og køb
Du har mulighed for at afmelde dig holdet helt frem til holdstart med fuld refusion. Efter opstart af holdet er det ikke længere muligt at få refusion ved afmeldelse, dog kan de resterende klip bruges i svømmehallen helt op til 6 måneder efter armbåndets udstedelse. 
Armbåndet udløber 6 måneder efter udstedelse, så sørg for at få brugt eventuelle resterende klip indenfor denne periode. 
Der skal være 5 tilmeldte på holdet for, at det gennemføres - hvis ikke dit hold gennemføres, hører du fra os.

Afhentning af turarmbånd til undervisningen kan afhentes ugen op til opstart i vores cafe. 

Kontakt
Får du behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os på baby.gigantium@aalborg.dkMandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag