Level 3 (9 mdr.-12 mdr.)

Level 3

Vores instruktører vil igennem sang og leg arbejde videre på vandtilvænning og glæde ved at være i vandet.  

Formålet for undervisningen er tryghed og glæde ved vand igennem hele livet, derfor er babysvømning altid på barnets præmisser. Instruktøren vil I samarbejde med jer sørge for at skabe tryghed og udvikling gennem genkendelige øvelser/ rutiner, med små progressioner i undervisningen ud fra en overordnet undervisningsplan udarbejdet af babyinstruktørerne i Gigantium. Instruktøren vil altid være i vandet og guide jer, så I kan give jeres børn den bedste oplevelse. 

Det er vigtigt altid at have fokus på barnet og skabe succesoplevelser ud fra deres niveau. Det er barnet der skal opleve en naturlig progression og som forælder skal man være opmærksom på dette, så det ikke er dig/jer der bestemmer hastigheden. Alle børn er forskellige og det er vigtigt, at barnet skal opleve og skabe en naturlig fremdrift og positiv udvikling i vandet, som kun kan ske ved glæde og ikke ved tvang.

Forudsætninger ved opstart

  • Barnet skal være mellem 9 - 12 måneder
  • Tryghed ved vand og dyk

Praktisk info
Undervisningsgange: 9 gange i perioden uge 2 - 13
Svømmetid: 30 min pr. gang
Antal: 9 babyer pr. hold - 1 voksen pr. baby
Bassintype: Varmtvandsbassin, temperatur på ca. 35 grader
Pris: 630,-

Ferie & helligdage: Vær opmærksom på, at vi ingen undervisning har i skolernes ferie. 


Kontakt
Får du behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os på baby.gigantium@aalborg.dk eller ringe på telefon 99 82 46 00.Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag