Blå mandag 2018
Blå mandag 2018

Brug nogen timer på din blå mandag i Gigantium Vand & Wellness!
 
Gigantium Vand & Wellness giver i år konfirmander mulighed for at holde en aktiv og sjov blå mandag i vores store svømmehal samt Wellness område.
Uanset om du og dine venner er til afslapning og forkælelse eller til nogen timer med leg og aktivitet i vandet, vil I kunne opnå begge dele, hvis I vælger at holde blå mandag i Gigantium Vand & Wellness.
 
Dato
Der afholdes blå mandag d. 30. april i tidsrummet kl. 11.00-14.00
Svømmehallen vil i dette tidsrum være målrettet årets konfirmander, hvor der vil fyres op for god musik i hele svømmehallen.
 
Blå mandag
En blå mandagsbillet giver adgang til hele svømmehallen, der består af flere bassiner, legeområde, vandrutsjebane, springbassin og sauna. I dagens anledning åbner vi også op for vores Wellness område, hvor vi tilbyder: spabade, saunaer, dampbad, koldtvandsbassin og varme relax-stole.
Derudover vil vores dygtige livreddere fyre op for familiesaunaen kl. 12 & 13, hvor der afholdes ’blå mandagsgus’.
Der vil i tidsrummet kl. 11-14 desuden være adgang til forskellige snacks og slush-ice.
Ønskes der frokost inden eller efter kan dette bestilles udover i vores café, som i dagens anledning kan diske op med en lækker burgermenu, ovnbagte kartofler og en drikkevare.
Forældre der deltager på blå mandag vil have mulighed for at få kaffe og te, samt ledsagerarmbånd til at gå med ind i hallen. Ved større grupper har vi en forventning om at forældre går med ind i svømmehallen, og hjælper til med opsyn af de unge mennesker.
 
Pris
Tilbud 1: 125,-  pr. deltager inkl. billet til hele svømmehallen, fri adgang til snacks og slush-ice
Tilbud 2: 175,- pr. deltager inkl. billet til hele svømmehallen, fri adgang til snacks, slush-ice og frokost med 1 valgfri drikkevare.
 
Book jeres Blå mandag direkte på mail: giganitum@aalborg.dk
Følgende oplysninger opgives: Hvilket tilbud I ønsker at gøre brug af. Skolens navn, klasse, forælder kontaktperson, forælder adresse, postnr/by, forælder mobilnr., og antal deltagere.  

Derefter sendes en ordrebekræftelse. Depositum på kr. 50,- pr. person afregnes senest tirsdag d. 3. april, øvrig betaling afregnes på dagen. Depositum modregnes i samlet opgørelse, men modregnes ikke ved afbud. Det er muligt og lave ændringer i antallet indtil 1 uge inden arrangementet.