Baby- og småbørnssvømning

Babysvømning

Hvorfor? 

Der er mange fordele ved babysvømning, bla. den frie bevægelsesfrihed i vandet som styrker barnets motorik og sanser, men vigtigst af alt styrkes relationen mellem forælder og barn.

 Vi arbejder med vandtilvænning igennem leg og sang, så alle parter føler sig trygge i det våde element. ​Hos os foregår undervisnigen på barnets præmisser og med barnet i centrum. Vores uddannede instruktører vil derfor i undervisningen lede og vejlede jer som forældre, så I som forælder og barn altid får den bedst mulige oplevelse i vandet.

Vi arbejder med forskellige hold, som bygger på barnets alder. Læs mere om hold holdene i menuen og tilmeld dig vores hold med opstart i uge 43 her


Praktisk information 


Hygiejne
- Både baby og forældre skal vaskes inden badeble og badetøj iføres. Det gælder også håret. I kan ikke komme i vandet, hvis ikke håret er skyllet godt.

- Baby skal have både svømmeble og badetøj på. Svømmebleer fås gratis i caféen.

- Hjælp de øvrige i omklædningen med at holde det rydeligt - sæt puslepuder, autostole og lignende på plads, så det ikke efterlades i baderummet. 

Praktisk
- Gode ting at huske til babysvømning:

 Ekstra tørt håndklæde til at transportere baby til og fra omklædningsrummet til varmtvandsbassinet. 

 Creme til at smøre baby ind i efter undervisningen, da klorvandetgodt kan udtørre huden.

 Mad til baby en halv time inden undervisningn og gerne mad efter undervisning.

 Tøj til baby der er nemt at tage af og på i omklædningen.


- Inden/efter undervisningen kan du benytte vores babylounge ovenover cafeen - tag trappen eller elevatoren, som er ved indgangsmøllen til svømmehallen. Vores babylounge er et hyggeligt sted at mødes, hvor der er mulighed for at pusle, amme, og lege med børnene. 

Foto under undervisning
- Når man er til babysvømning, må der gerne tages billeder under undervisningen. Vær dog opmærksom på, at det kun er eget barn, der er med på billederne - med mindre andet aftales med holdet. I omklædningen og andre steder i hallen er det ikke tilladt at tage billeder.

Ledsager til undervisning
- Man har mulighed for at tage en tilskuer med til babysvømningen. Så hvis der er en bedsteforælder eller lignende, der gerne vil med ind og kigge, er de mere end velkomne. Hvis tilskueren ikke skal i vandet, er det gratis at komme ind. Her henvender man sig blot i vores café og beder om en ledsagerbillet til over vandet. Vil tilskueren derimod have mulighed for at komme i vandet i løbet af besøget, købes der en almindelig svømmebillet.

- Det er kun tilladt at være én voksen i vandet pr. baby. For babys skyld opfordre vi til, at den voksne, der er i vandet med barnet, fra start tager hele den pågældende undervisningsgang. Babysvømning handler om tillid og tryghed, det er derfor vigtigt baby er i vandet med en voksen de er trygge ved, og som kan aflæse barnets signaler. 

Sygdom og afbud
- Hvis du skulle blive forhindret i at komme til undervisningen en enkelt gang behøver du ikke melde afbud. Du må dog gerne skrive til baby.gigantium@aalborg.dk hvis sygdomsperioden strækker sig over flere undervisningsgange. 

Drop-In
- Hvis du har været forhindret i at deltage i din egen undervisning i løbet af ugen, så har du mulighed for at komme på Drop-In svømning på følgende tidspunkt. 

Uge 33-41 2018
Tirsdag kl. 13:30 - 14:00
Torsdag kl. 13:30 - 14:00

Uge 43-51 2018
Torsdag kl. 14:00-14:30


Drop-in er kun for de der er tilmeldt et hold i nuværende eller tidligere undervisningsperiode. Der skal bruges grønt turarmbånd for at deltage i drop-in, der kan således ikke købes enkelt billetter til drop-in, men kun overskydende klip på undervisningsarmbånd. 

Facebook - infogruppe:
Gigantium Babysvømning

Denne Facebookgruppe bruges til informationer fra instruktørerne, men samtidig også babysvømmere imellem.

Spørgsmål vedr. tilmelding kan sendes til kontoret:

baby.gigantium@aalborg.dk