Plask & Leg (3-4 år)
Plask & Leg 

Vi introducerer to nye hold fra uge 33 (2018). Vi præsenterer Plask & Leg 1 - Begynder og Plask & Leg 1 - Øvet. 

Plask og Leg 1 - Begynder er for børn i alderen 3 til og med 4 år, som aldrig har gået til svømning før. Undervisningen er ud fra børnenes præmisser og børnene lærer på dette hold at begå sig i svømmehallen og opnå tryghed ved og i vandet igennem leg.
 
  
Plask & Leg 1 - Øvet er for børn i alderen 3 til og med 4 år, som er trygge ved vand og og vant til at plaske og lege i vand. Det er en forudsætning at børn på dette hold kan få hovedet under vand og er glade for at dykke. 
Det er ikke et krav, at børnene har deltaget på vores Småbørn 1+2 hold, men vi bygger videre på øvelser og aktiviteter, som er lært på disse hold.

Til undervisningen skal der altid være én ledsager med i vandet. Den deltagende voksen skal deltage aktivt i undervisningen og være med til at gøre oplevelsen i vandet trygt og sjovt for barnet.
 
Undervisningen foregår i vores varmtvandsbassin, som er 35 grader varmt, hvor barnet altid er ledsaget af én voksen i vandet.
Man er velkommen til at tage ledsagere med til at sidde på kanten. Ønsker ledsageren inden eller efterfølgende at gå i vandet, så skal der købes almindelig entré. Spørgsmål vedr. Plask & Leg kan sendes til kontoret:
baby.gigantium@aalborg.dk