Småbørnssvømning (1-3 år)

SmåbørnssvømningSmåbørnssvømning er en fortsættelse af vores babysvømning, hvor børnene er i alderen 1 år til og med 3 år. 

Vi arbejder videre med øvelser lært fra babysvømning, det er derfor en fordel at have deltaget til babysvømning, men det er ikke en forudsætning for deltagelse på holdene. Undervisningen foregår ud fra en forvejen planlagt undervisningplan, men tilpasses altid til den enkeltes niveau. 


 Vi arbejder med vandtilvænning igennem leg og sang, så alle parter føler sig trygge i det våde element. Det er vigtigt at den voksne, som er med i vandet har lyst til at deltage aktivt i undervisningen og selv har mod på at dykke, lege og synge.

Hos os foregår undervisningen på barnets præmisser og med barnet i centrum. Vores uddannede instruktører vil derfor i undervisningen lede og vejlede jer som forældre, så I som forælder og barn altid får den bedst mulige oplevelse i vandet.


Vi har to opdelinger på småbørnsholdene
- Småbørn 1
- Småbørn 2

Forskellen afhænger af alderen, hvor børnene på Småbørn 1 er fra 1 - 2 år og på Småbørn 2 er 2 år til og med 3 år. 


Undervisningen foregår i vores varmtvandsbassin, som er 35 grader varmt, hvor barnet altid er ledsaget af én voksen i vandet.
Man er velkommen til at tage ledsagere med til at sidde på kanten. Ønsker ledsageren inden eller efterfølgende at gå i vandet, så skal der købes almindelig entré. Spørgsmål vedr. småbørnssvømning kan sendes til kontoret:
baby.gigantium@aalborg.dk