Om GIGANTIUM

VELKOMMEN TIL GIGANTIUM

GIGANTIUM er et stort og fleksibelt idræts- og kulturcenter beliggende i Aalborg. Centret rummer lokaler, der tilsammen dækker et areal på ca. 34.000 etagekvadratmeter. GIGANTIUM består i dag af Isarena, Istræningshal, Storhal, Idrætshal, Svømmehal, Atletikhal, Café, Foyer, mødelokaler og et væld af rekvisitter.

Isarenaen og Istræningshal er begge topmoderne skøjtebaner. I Isarenaen er der plads til 5.000 tilskuere fordelt på stole- og ståpladser. Både Storhal og Idrætshal er kendetegnet med højt til loftet, limtræsspær, et stort gulvareal, fleksibilitet og bred anvendelse. Svømmehallen har forskellige slags udstyr såvel som til de yngre og ældre gæster. Caféen laver velsmagende og sund mad både for lille og større sult.
 

Organisation/Drift

GIGANTIUM, Idræts og Kulturcenter Aalborg Øst drives pr. 1/1 2005 som en kommunal institution under sundheds- og kulturforvaltningen ved Aalborg Kommune.

GIGANTIUMs fastansatte udgør centrets administration, teknisk afdeling, rengøring, café-personale og livreddere i svømmehallen. Flere af stillingerne bliver varetaget som elev-, fleks-, eller skånejob. Herudover er der brug for 20-30 personer som afløsere i svømmehallen, samt 20-25 studerende som aften- og weekendvagter i hele huset. 
Ud over centrets faste personale er der tilknyttet en del af ad hoc-medarbejdere, som indkaldes efter behov i forbindelse med større opstillinger og arrngementer.

GIGANTIUMs leder er økonomichef for Fritidsområdet i Aalborg Kommune.