Om GIGANTIUM

VELKOMMEN TIL GIGANTIUM

GIGANTIUM er et stort og fleksibelt idræts- og kulturcenter beliggende i Aalborg. Centret rummer lokaler, der tilsammen dækker et areal på ca. 34.000 etagekvadratmeter. GIGANTIUM består i dag af Isarena, Istræningshal, Storhal, Idrætshal, Svømmehal, Atletikhal, Café, Foyer, mødelokaler og et væld af rekvisitter.

Isarenaen og Istræningshal er begge topmoderne skøjtebaner. I Isarenaen er der plads til 5.000 tilskuere fordelt på stole- og ståpladser. Både Storhal og Idrætshal er kendetegnet med højt til loftet, limtræsspær, et stort gulvareal, fleksibilitet og bred anvendelse. Svømmehallen har forskellige slags udstyr såvel som til de yngre og ældre gæster. Caféen laver velsmagende og sund mad både for lille og større sult.

 

ORGANISATION/DRIFT

GIGANTIUM, Idræts- og Kulturcenter Aalborg Øst drives pr. 1/1 2005, som en kommunal institution under Skole- og Kulturforvaltningen ved Aalborg kommune.

GIGANTIUMs fastansatte udgør centrets administration, teknisk afdeling, rengøring, café-personale, og livreddere. Centrets leder er økonomichef for Kultur- og Fritidsforvaltningen i Aalborg Kommune. Gigantium har også flere stillinger, som bliver varetaget som elev-, fleks- eller skånejob. Herudover er der flere personer som afløsere i svømmehallen samt 20 til 25 studerende som aften- og weekendvagter i hele huset. Udover centrets faste personale er der tilknyttet en del ad hoc-medarbejdere, som indkaldes efter behov i forbindelse med større opstillinger og arrangementer.