Baby- og småbørnssvømning

Der er mange fordele ved babysvømning, blandt andet den frie bevægelsesfrihed i vandet som styrker barnets motorik og sanser, men vigtigst af alt styrkes relationen mellem forælder og barn.

Vi arbejder med vandtilvænning igennem leg og sang, så alle parter føler sig trygge i det våde element. ​Hos os foregår undervisningen på barnets præmisser og med barnet i centrum. Vores dygtige uddannede babyinstruktører vil derfor i undervisningen guide jer, så I altid får den bedst mulige oplevelse i vandet og i sidste ende kan få en glad vandhund fuld af selvtillid i vandet.

Hos os kan du svømme med dit barn helt fra han/hun er 3 måneder og op til 4 år. Du kan læse meget mere om vores forskellige hold nedenfor. Holdene vi tilbyder er Baby Begynder, Baby Øvede, Småbørn 1 & 2, samt Plask & Leg. 

 

Vi åbner løbende op for tilmeldinger. Hold øje her på siden eller via vores facebookgruppe, Gigantium Babysvømning. Al tilmelding foregår via hjemmesiden. Hold øje i menuen.

 

Baby Begynder


Vi tilbyder to slags begynderhold for babyerne - nemlig et for de 3-6 måneder og et andet for 6-11 måneder. På denne måde sikre vi os at du og din baby vil få den bedste start på babysvømningen. 

På disse hold vil du lære svømningens grundgreb, samt tage de første dyk. 

 

Baby Øvede
 

Efter endt Baby Begynder er du og din baby klar til vores Baby Øvede.

På dette hold bygger vi videre på de forskellige greb og dykketeknikker. Børnene er nu ved at være så trygge ved vandet, at dykkene nu er længere og dybere, samtidig med at de små snart selv kan svømme i baderingen. 

 

Småbørn 1


Nu er vi ikke længere babyer, men små børn. Alderen for dette hold 1-2 år. 

Her vil vi arbejde med balance, blæse bobler, dykke efter ringe på bunden og meget meget mere. Alt sammen vil foregå igennem leg. Det er vigtigt at du, som forælder, er aktiv deltagende sammen med barnet, for at barnet for mest muligt ud af holdet.


 

Småbørn 2


Når du har været på Småbørn 1 er du klar til Småbørn 2.

Vi vil arbejde videre med de øvelser der var på Småbørn 1, hvor kravene til børnene vil blive større. Som på de andre hold herude vil der indgå kendte sanglege i undervisningen, hvilket børnene synes er en sjov både at svømme på.


 

Plask & Leg


Plask & Leg er for børn i alderen 3-4 år. Det er en fordel, hvis du allerede har gået på vores Småbørnshold, men dette er dog ikke et krav.

På dette hold arbejdes der videre på de ting som børnene har lært på Småbørnsholdene. Der arbejdes hen mod nogle selvstændige svømmere, hvilket gøres gennem leg og sang.___________________________________________________________________________
 

Spørgsmål vedr. babysvømning sendes til:
baby.gigantium@aalborg.dk