Baby- og småbørnssvømning

Den igangværende omgang babysvømning løber hen i ugerne 32-40 - holdene er stort set udsolgt.

Start til årets sidste omgang babysvømning er rykket til efter efterårsferien, dvs. at den afholdes i ugerne 43-51.

Holdene bliver sat til salg mandag d. 20/9 kl. 10.

Pris: kr. 640,00 for 9 gange undervisning.

Betaling ved tilmelding! 

Der er mange fordele ved babysvømning, blandt andet den frie bevægelsesfrihed i vandet som styrker barnets motorik og sanser, men vigtigst af alt styrkes relationen mellem forælder og barn.

Vi arbejder med vandtilvænning igennem leg og sang, så alle parter føler sig trygge i det våde element. ​Hos os foregår undervisningen på barnets præmisser og med barnet i centrum. Vores dygtige uddannede babyinstruktører vil derfor i undervisningen guide jer, så I altid får den bedst mulige oplevelse i vandet og i sidste ende kan få en glad vandhund fuld af selvtillid i vandet.

Vi tilbyder en række forskellige hold, som I kan læse mere om nedenfor.
Holdene varer 30 minutter pr. gang.


Til opstart af de enkelte hold kræves der minimum 5 tilmeldte. Ved færre tilmeldinger kan man blive flyttet til et andet tilsvarende hold.
 


Hvilket hold skulle du vælge?

Holdene er delt op efter barnets alder ved opstart, dvs... 


Baby Begynder, 3-9 mdr. 

Baby Øvede, 6-12 mdr.

Småbørn, 1-2 år 

Plask & Leg, 3-4 år


♦♦♦

Baby Begynder

Baby Begynder er for babyer i alderen 3-9 måneder, som ikke tidligere har gået til babysvømning.

På dette hold vil du lære svømningens grundgreb, samt tage de første dyk.


♦♦♦

Baby Øvede
Baby Øvede er til babyer i alderen 6-12 måneder, som tidligere har gået til babysvømning.

På dette hold bygger vi videre på de forskellige greb og dykketeknikker. Børnene er nu ved at være så trygge ved vandet, at dykkene nu er længere og dybere, samtidig med at de små snart selv kan svømme i badering.


♦♦♦

Småbørn Begynder

Nu er vi ikke længere babyer, men små børn. Alderen for dette hold er 1-2 år. 

Her vil vi arbejde med balance, blæse bobler, dykke efter ringe på bunden og meget mere. Alt sammen vil foregå igennem leg. Det er vigtigt, at du som forælder er aktivt deltagende sammen med barnet, for at barnet får mest muligt ud af holdet.


Småbørn Øvede

Når du har været på Småbørn Begynder er du klar til Småbørn Øvede.

Vi vil arbejde videre med de øvelser, der var på Småbørn Begynder, men kravene til børnene vil blive større. Som på de andre hold herude vil der indgå kendte sanglege i undervisningen, hvilket børnene synes er en sjov måde at svømme på.

♦♦♦

Plask & Leg Begynder

Plask & Leg Begynder er for børn i alderen 3-4 år. Det er en fordel, hvis du allerede har gået på vores småbørnshold, men det er ikke et krav.

På dette hold arbejdes der videre med de ting, som børnene har lært på småbørnsholdene. Der arbejdes hen imod at børnene bliver nogle selvstændige svømmere, hvilket gøres gennem leg og sang.

Plask & Leg Øvede

Dette hold er for børn, der allerede har været på Plask & Leg Begynder.  

På dette hold arbejdes der videre på de ting som børnene har lært på småbørnsholdene. Der arbejdes hen imod at børnene bliver nogle selvstændige svømmere, hvilket gøres gennem leg og sang.Øvrige spørgsmål vedr. babysvømning kan sendes til  baby.gigantium@aalborg.dk