Baby- og småbørnssvømning

Der opstartes nye hold igen i uge 16 -

Tilmelding til disse hold med opstart efter påsken venter lige lidt ekstra, da vi ikke ved, hvornår vi åbner igen og få afviklet de nuværende hold...

Pris: 640,- for 9 gange undervisning
Barnets alder ved opstart: 3-9 mdr. / 1-2 år / 3-4 år ???

Der er mange fordele ved babysvømning, blandt andet den frie bevægelsesfrihed i vandet som styrker barnets motorik og sanser, men vigtigst af alt styrkes relationen mellem forælder og barn.

Vi arbejder med vandtilvænning igennem leg og sang, så alle parter føler sig trygge i det våde element. ​Hos os foregår undervisningen på barnets præmisser og med barnet i centrum. Vores dygtige uddannede babyinstruktører vil derfor i undervisningen guide jer, så I altid får den bedst mulige oplevelse i vandet og i sidste ende kan få en glad vandhund fuld af selvtillid i vandet.

Hos os kan du svømme med dit barn helt fra han/hun er 3 måneder og op til 4 år. Du kan læse meget mere om vores forskellige hold nedenfor. Holdene vi tilbyder er Baby Begynder & Baby Øvede, Småbørn Begynder & Småbørn Øvede, samt Plask & Leg Begynder & Plask & Leg Øvede.  

Alle vores Begynderhold deltager man kun på en omgang (9 undervisningsgange) for derefter at fortætte til vores Øvede hold. Øvede hold går du på indtil barnet er gammel nok til at rykke op. På denne måde kan man komme til at tage vore Øvede hold flere gange, men der er rig mulighed for at udvikle sig alligevel. Vores instruktører sørger for alle får udbytte af undervisningen. 

 

Vi åbner løbende op for tilmeldinger. Hold øje her på siden eller via vores facebookgruppe, Gigantium Babysvømning. Al tilmelding foregår via hjemmesiden. Hold øje i menuen.
Til opstart af de enkelte hold kræves der minimum 5 tilmeldte. Ved færre tilmeldinger kan man blive flyttet til et andet tilsvarende hold.

 

Baby Begynder

Vores Baby Begynder er for babyerne i alderen 3-9 måneder. 

På disse hold vil du lære svømningens grundgreb, samt tage de første dyk. 

 

Baby Øvede

Efter endt Baby Begynder er du og din baby klar til vores Baby Øvede.

På dette hold bygger vi videre på de forskellige greb og dykketeknikker. Børnene er nu ved at være så trygge ved vandet, at dykkene nu er længere og dybere, samtidig med at de små snart selv kan svømme i baderingen. 

 

Småbørn Begynder


Nu er vi ikke længere babyer, men små børn. Alderen for dette hold 1-2 år. 

Her vil vi arbejde med balance, blæse bobler, dykke efter ringe på bunden og meget meget mere. Alt sammen vil foregå igennem leg. Det er vigtigt at du, som forælder, er aktiv deltagende sammen med barnet, for at barnet for mest muligt ud af holdet.


 

Småbørn Øvede


Når du har været på Småbørn Begynder er du klar til Småbørn Øvede.

Vi vil arbejde videre med de øvelser der var på Småbørn Begynder, men kravene til børnene vil blive større. Som på de andre hold herude vil der indgå kendte sanglege i undervisningen, hvilket børnene synes er en sjov både at svømme på.


 

Plask & Leg Begynder


Plask & Leg Begynder er for børn i alderen 3-4 år. Det er en fordel, hvis du allerede har gået på vores Småbørnshold, men dette er dog ikke et krav.

På dette hold arbejdes der videre på de ting som børnene har lært på Småbørnsholdene. Der arbejdes hen mod nogle selvstændige svømmere, hvilket gøres gennem leg og sang.

 

Plask & Leg Øvede


Dette hold er for børn, der allerede har været på Plask & Leg Begynder.  
På dette hold arbejdes der videre på de ting som børnene har lært på Småbørnsholdene. Der arbejdes hen mod nogle selvstændige svømmere, hvilket gøres gennem leg og sang.

 

 


Ubrugte klip på armbåndet til babysvømning kan bruges som almindelige svømmebilletter indenfor 6 måneder fra købsdatoen.Øvrige spørgsmål vedr. babysvømning kan sendes til > baby.gigantium@aalborg.dk23/3-2020

Regeringen har valgt at fortsætte lukningen af det offentlige til og med d. 13. april.

Dermed er hele GIGANTIUM fortsat også lukket!