Praktisk information

Praktisk information

 
 
 
 
  • AFHENTNING AF ARMÅND - I kan hente jeres armbånd inden I skal på hold, altså den samme dag. Så kom derfor gerne i lidt god tid den første gang i tilfælde af, at der kan være lidt kø i caféen.
  • KRAV TIL BEKLÆDNING - Vores krav fra Gigantium er at børnene har en badeble på (fås gratis i cafeen) OG tætsiddende badetøj, der gerne lukker til ved lår og mave, så vi undgår "uheld" ryger i vandet. Selvom der er mange fine badedragter derude, så er det bedste i den alder badebukser både til piger og drenge.
  • VIGTIGT AT VASKE JER OG JERES BARN - Det er vigtigt, at du og dit barn vaskes fra top til tå i vores omklædningsrum, inden I går i vandet til babysvømning. Både for store og små gælder det, at man vaskes inden man tager badetøj (og badeble, for babyernes vedkommende) på.
  • INGEN HJÆLPEMIDLER I OMKLÆDNINGEN - Grundet Covid-19 har vi pakket pusleplader, autostole og badekar væk, hvilket kan gøre omklædningsprocessen lidt mere vanskelig end normalt. Vi opfordrer derfor til, at I hjælper hinanden i omklædningen, hvis I har mulighed for dette. Desuden ser vi flere, der medbringer oppustelige puslepuder for at lette omklædningen med de små.
  • KUN EN LEDSAGER PR. BARN - Der må ikke være ledsagere med, som vil overvære undervisningen fra land. Det er KUN den mor eller far, som er i vandet med barnet der må komme med ind i varmvandsbassinet. Altså kun en voksen pr. barn. Det vil heller ikke være muligt, at en ekstra ledsager opholder sig i caféen imens.
  • AFSPRITNING AF SKABE - I omklædningsrummet er der anført pile og afstandsmærker, samtidig skal I spritte skabene af. Der står sprit på bordet, når I kommer ind i rummet. I kan se det på billedet herunder.
  • CORONAPAS - I skal vise coronapas, når I skal til babysvømning. Ved vores café skal I vise ID samt en negativ coronatest der max er 72 timer gammel, eller kunne vise at I er vaccineret.
  • INGEN MULIGHED FOR AT BENYTTE DE ANDRE BASSINER - Det vil ikke være muligt, at benytte de andre bassiner i svømmehallen, når I skal til babysvømning, da der stadig er lukket for offentligt svømning. I kan derfor kun komme i varmtvands bassinet, når I har hold.

Vi glæder os til at tage i mod jer og jeres babyer!


Varmtvandsbassinet

Bassinnet er i følgende tidsrum optaget pga. holdundervisning med babyer/småbørn:

Tirsdag kl. 09.00 - 14.30 (Pauser kl. 10.30 - 11.00 & 12.30 - 13.00)
Tirsdag kl. 15.30 - 18.00


Onsdag (fra uge 32) kl. 15:30 - 18:00

Torsdag kl. 09.00 - 14.00 (Pauser kl. 10.30 - 11.00 & 12.30 - 13.00)
Torsdag kl. 15.30 - 18.00