Praktisk information

Vand & Wellness>Baby- og småbørnssvømning>Praktisk information

Praktisk informationBaby ligger på maven med håndklæde omkring sig

AFHENTNING AF ARMBÅND - I kan hente jeres armbånd inden I skal på hold. Så kom derfor gerne i lidt god tid den første gang i tilfælde af, at der kan være lidt kø i caféen.

KRAV TIL BEKLÆDNING - Vores krav fra Gigantium er at børnene har en badeble på (fås gratis i cafeen) OG tætsiddende badetøj, der gerne lukker til ved lår og mave, så vi undgår "uheld" ryger i vandet. Selvom der er mange fine badedragter derude, så er det bedste i den alder badebukser både til piger og drenge.
Badeble og tætsiddende badebuks

VIGTIGT AT VASKE JER OG JERES BARN - Det er vigtigt, at du og dit barn vaskes fra top til tå i vores omklædningsrum, inden I går i vandet til babysvømning. Både for store og små gælder det, at man vaskes inden man tager badetøj (og badeble, for babyernes vedkommende) på.

HJÆLPEMIDLER I OMKLÆDNINGEN - Pusleplader, autostole og badekar er til fri afbenyttelse. Men det er også tilladt at medbringe oppustelige puslepuder for at lette omklædningen med de små. 
For opvarmning af mælk/babymad findes der mikroovn i begge omklædningsrum.

KUN EN LEDSAGER PR. BARN I VANDET - Hvis ønsket, er der lidt plads ved bassinkantet for evt. en anden forælder/bedsteforældre der ville overvære undervisningen. 

FOTOGRAFERING -  Fotografering generelt er forbudt i hele svømmehallen.

REFUSION OG UDLØB - Efter opstart af holdene er det ikke længere muligt at få refusion ved afmeldelse, dog kan de resterende klip bruges i svømmehallen som almindelige svømmebilletter helt op til 6 måneder efter armbåndets udstedelse. 


Varmtvandsbassinet

Bassinnet er i følgende tidsrum optaget pga. holdundervisning med babyer/småbørn:

Tirsdag kl. 09.00 - 14.30 (Pauser kl. 10.30 - 11.00 & 12.30 - 13.00)
Tirsdag kl. 15.30 - 18.00

Onsdag (uge 2-11) kl. 15:30 - 18:00

Torsdag kl. 09.00 - 14.00 (Pauser kl. 10.30 - 11.00 & 12.30 - 13.00)
Torsdag kl. 15.30 - 18.00