Praktisk information

Praktisk information 


Husk hygiejnen

Det er vigtigt med grundig afvaskning, inden man tager badetøj på. Vandet er varmt, så bakterier har bedre vilkår og da vi har mange svømmere i løbet af en undervisningsdag, så er det vigtigt alle husker det. 

Husk derfor altid: 

- Både baby og forælder skal vaskes inden badeble og badetøj iføres.
  Det gælder også håret, ønskes håret ikke vådt, så skal man være iført badehætte under hele besøget i svømmehallen. 


- Baby skal have både svømmeble og badetøj på - svømmebleer fås gratis i caféen.

På den måde sikres et godt badevand, og mængden af klor nedsættes til glæde for børn og voksne i vandet. 
Faciliteter
 
  • Pusleområde med pusleplader og pusleunderlag 
  • Autostole 
  • Babybadekar og vaske med håndbruser til afvaskning af babyerne i omklædningsrum
  • Badestole til badekar og til at stille på gulv
  • Babylounge med mikrobølgeovn (til opvarmning af mad/flaske) og siddeområde til at pusle/amme
 
 
Hjælp de øvrige i omklædningen med at holde det pænt - sæt pusleplader/underlag, autostole og lignende på plads, så det ikke efterlades i baderummet, så det er plask vådt til de næste brugere. 

Praktisk
Gode ting at huske til babysvømning:
 
  • Ekstra tørt håndklæde til at transportere baby til og fra omklædningsrummet til varmtvandsbassinet.
  • Creme til at smøre baby ind i efter undervisningen, da klorvandet godt kan udtørre huden.
  • Mad til baby en halv time inden undervisningen og gerne mad efter undervisning.
  • Tøj til baby der er nemt at tage af og på i omklædningen.

Foto under undervisning

Når man er til babysvømning, må der gerne tages billeder under undervisningen. Vær dog opmærksom på, at det kun er eget barn, der er med på billederne - med mindre andet aftales med holdet. I omklædningen og andre steder i hallen er det ikke tilladt at tage billeder.

Ledsager til undervisning

Man har mulighed for at tage en tilskuer med til babysvømningen. Så hvis der er en bedsteforælder eller lignende, der gerne vil med ind og kigge, er de mere end velkomne. Hvis tilskueren ikke skal i vandet, er det gratis at komme ind. Her henvender man sig blot i vores café og beder om en ledsagerbillet til over vandet. Vil tilskueren derimod have mulighed for at komme i vandet i løbet af besøget, købes der en almindelig svømmebillet.

- Det er kun tilladt at være én voksen i vandet pr. baby. For babys skyld opfordre vi til, at den voksne, der er i vandet med barnet, fra start tager hele den pågældende undervisningsgang. Babysvømning handler om tillid og tryghed, det er derfor vigtigt baby er i vandet med en voksen de er trygge ved, og som kan aflæse barnets signaler. 


Sygdom og afbud

Hvis du skulle blive forhindret i at komme til undervisningen en enkelt gang behøver du ikke melde afbud. Du må dog gerne skrive til baby.gigantium@aalborg.dk hvis sygdomsperioden strækker sig over flere undervisningsgange. 

Drop-In

Hvis du har været forhindret i at deltage i din egen undervisning i løbet af ugen, så har du mulighed for at komme på Drop-In svømning på følgende tidspunkt. 

Torsdag kl. 14:00-14:30


Drop-in er kun for de der er tilmeldt et hold i nuværende eller tidligere undervisningsperiode. Der skal bruges grønt turarmbånd for at deltage i drop-in, der kan således ikke købes enkelt billetter til drop-in, men kun overskydende klip på undervisningsarmbånd.