Instagram link

Handicapvenlig

Kontakt os>Om GIGANTIUM >Handicapvenlig

Tilgængelighed i Gigantium for handicappedeI Gigantium og i vores svømmehal har vi mange handicapvenlige faciliteter. Vi vil herunder beskrive lidt om hvad vi kan tilbyde.

Invalide parkeringspladser, som ligger tættest ved indgange.

Kørestolsbrugere henvises til at benytte parkeringspladsen og indgangen i vores kælder niveau  -ca. 50 meter til højre fra Svømmehallens trappeindgang. På muren ved indgangen er der en kontakt til døråbning.
Når du kommer ind er der en elevator på højre hånd, som går op til foyeren. 

En anden mulighed er vores handicap parkering ved indgangen mod nord, hvor der er indgang direkte til foyeren. Denne indgang er ca. 120 meter fra parkering til Svømmehallens indgang. 
Ledsagere til handicappede har gratis adgang til vores Svømmehal ifølge med den handicappede - der er et aflåst skab til rådighed pr. person. Værdigenstande som ikke kan være i skabet kan ifølge aftale med billetsalg eller en livredder stilles i personalerummet.

I omklædningsrummene findes der separat handicapomklædning med bruser og skabe. Ligeledes er der også handicaptoilet i omklædningen. I tilfælde af at den handicappede har en ledsager med af andet køn, skal det oplyses i billetsalget, så I kan henvises til særskilt omklædning.

Alle bassiner er forsynet med trapper eller stiger. Der findes en flytbar stolelift i svømmehallen, som kan benyttes til at få den handicappede i og op af vandet. I Svømmehallen har vi desværre ingen kraner eller hejs, til at lette skift mellem kørestol og lift.

Alt nødvendig assistance til den handicappede skal varetages af ledsageren til den handicappede. Personalet i Svømmehallen må ikke foretage tunge løft eller fungere som hjælper i forbindelse med bad, tøjskifte mv. Det er ligeledes ledsagerens opgave, hvis den handicappede har behov for særlig opmærksom på land eller i bassinet.