Andre arrangementer

High on Life by Mads Bo kl. 19:00

Start dato: 2019-05-06 kl. 19:00
Slut dato: 2019-05-06 kl. 21:30
Arrangør: highonlife.dk
Hvor: Konferencesalen

Billetter 249,- > highonlife.dkAlt det praktiske:


Dato: 6. maj 2019

Tid: 19.00 - 21.30 inkl. pause med saftige forfriskninger. 
Dørene åbner kl. 18.00 - der gælder "først til mølle" angående siddepladser.


Din ordrebekræftelse fungerer som billet, så medbring den til foredraget udprintet eller fremvis på mobilen.  

Sted: Gigantium, Konferencesalen


Vi har et udvalg af de mest populære produkter fra webshoppen med på dagen med gode tilbud.

 


 

Som tidligere automekaniker og med 15 års erfaringer og uddannelser inden for sundhed tager Mads Bo dig med ind i sit univers af flydende forfriskninger og mekaniker-logik. Fyldt​ med humor serverer Mads Bo let fordøjelige budskaber som er lige til at gå til i det, han kalder ”SUPER SIMPEL SUNDHED”.

Mads Bo ønsker at revolutionere den måde vi laver mad på, og med blenderen under armen, vil han introducere dig til det, han kalder for Verdens hurtigste fastfood – sund og nærende mad som gavner og styrker din krop. På foredraget lærer du at lave de bedste vitaminbomber på juicemaskinen og du vil se, mærke og smage​ de flydende mirakler og få inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv!

Du får konkrete tips til, hvordan du fokuserer på de små ting i hverdagen, som gør den største forskel. Mads Bo har siden 2003 rejst verden tynd og er blevet inspireret af verdens førende eksperter inden for sundhed og personlig udvikling. Foredraget er en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige.

Mads Bo´s brændende ønske er, at motivere så mange mennesker som muligt til at tage ansvar for egen sundhed, energi og velbefindende. Så tag din kone, kæreste, mand, nabo og kollega med, til en sjov, inspirerende og hyggelig aften i sundhedens tegn.