Andre arrangementer

Andet

The Minds of 99 - Infinity Action Tour kl. 20:00

Start dato: 2022-04-15 kl. 20:00
Slut dato:  kl. 
Arrangør: AKKC
Hvor: Gigantium
 
 

The Minds of 99

Infinity Action Tour

Fredag 15. april kl. 20.00

Gigantium

 
Sæt kryds i kalenderen!! The Minds of 99 kommer til Aalborg som en del af deres Infinity Action Tour.

Deres evne til at skabe mindeværdige koncertoplevelser har gjort The Minds of 99 til et af landets største navne, og næste år drager de på den største tour i bandets historie.

- Vi savner vores publikum helt sindssygt meget. Det er live, vores musik lever allermest, og det er dér sangene for alvor giver mening, udtaler Niels Brandt.

Alle skuffer over tid, men det gør Minds ikke!

Billetsalget begynder på fredag 3. september kl. 10!

Læs mere
Billetsalget starter på fredag den 3. september kl. 10.00.
Billetter købes via AKKC’s og Ticketmasters hjemmeside.
Billetkontor hos AKKC tlf. 9935 5566 er åben mandag, onsdag og fredag kl. 10.00 – 14.00.
Billetkontor hos Ticketmaster.dk tlf. 7015 6565 er åben mandag – fredag kl. 10.00 – 14.00.
 

Vigtig information om The Minds of 99 i Gigantium

Nu er der ikke længe til koncerten med The Minds of 99 fredag d. 15. april 2022 i Gigantium. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vil herunder give dig nogle tips og praktiske informationer, så din aften kan blive så god som overhovedet muligt.

Husk også at dele nedenstående info med din(e) ledsager(e). 

Først og fremmest

Vi er enormt mange mennesker, der skal i Gigantium denne aften. Udover vores udsolgte koncert er det faldet sådan ud, at Aalborg Pirates spiller finalekamp i Gigantium samme aften kl. 20:30. Det giver potentielt op mod 13.000 mennesker, der skal færdes i og omkring Gigantium på samme tid. Vi vil i det følgende informere om, hvordan du som gæst kan bidrage til den bedst mulige aften for alle.

Generel info

Beregn ekstra transporttid til og fra Gigantium – ligeledes indenfor på vej gennem billettjek og garderobe mod koncertsalen. Kom i så god tid, som du kan, så alle i ro og mag kan finde på plads inden showets start.

Dørene åbnes kl. 18.00
Dagens DJ Eloq går på scenen kl. 19.45
Dagens support Zar Paulo går på scenen kl. 20.25
Showstart: The Minds of 99 går på scenen efter en pause
Showet forventes afsluttet ca. kl. 22.30
 
Alle tider er cirkatider og kan ændres uden varsel.

Parkering, transport og kørsel

Offentligt transport: Du kan køre gratis med NT’s busser til og fra koncerten ved at vise din koncertbillet i bussen. Få et overblik over stoppesteder og busruter omkring Gigantium nederst på siden.

Til bilister: Hvis man ankommer i bil, opfordrer vi i videst muligt omfang til samkørsel. Derudover opfordrer vi venligt men bestemt til, at man parkerer på en af de fem gratis shuttlebuspladser i området, som er vist på oversigten herunder. Her vil der køre to shuttlebusser fra hver plads i pendulfart til og fra Gigantium før og efter koncerten. Tidsrummene er 17:30-21:00 og 22:30-00:00.

Shuttlebuspladserne er de følgende (se kort herunder):

A: AMU Nordjylland, Sofievej, 9000 Aalborg
B: GOMspace, Langagervej, 9000 Aalborg
C: Aalborg Universitet, Fibigerstræde, 9000 Aalborg
D: Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej, 9000 Aalborg
E: UCN, Mylius Erichsens Vej, 9210 Aalborg
Kort over shuttlebuspladser
Kort over shuttlebus ruterne til fredag d. 15. april

Garderobe
Der vil være bemandede garderober i salen, hvor man kan lægge overtøjet. Det koster 30 kr. Dog vil der være meget begrænset garderobeplads.

Vi opfordrer meget til, at man betaler med kreditkort for hurtigst mulig ekspedition, hvis man benytter garderoben.

Billet og entré

Venligst hav din billet klar til scanning enten på telefon eller på papir. Tjek din indgang på billetten. Hvis I har billetter på papir, så sørg for at dele billetterne ud – hver enkelt person skanner den nemlig selv igennem ved indgangen.

Få et overblik over området og de forskellige entrépunkter i grafikken over Gigantium herunder.

Hvad må jeg/må jeg ikke medbringe til koncerten

Det er tilladt at medbringe kikkert J
Det er IKKE tilladt at medbringe følgende i Gigantium:
Fyrværkeri, professionelt kamera/fotoudstyr, videoudstyr, lydoptagere, selfiesticks, iPads, laserpenne, bannere, paraplyer, klapstole, skamler mv., drikkevarer (emballage underordnet), madvarer, kufferter, store tasker og rygsække. Der vil IKKE være mulighed for at opbevare disse genstande, hvis medbragt.

For at undgå ærgrelse og unødvendig ventetid for dig selv og de øvrige gæster, så undlad at medbringe disse ting til koncerten. Der vil være kropsvisitation ved indgangen.

Sikkerhed

Sikkerhed er som altid vores højeste prioritet. Sikkerhedspersonale er standard ved alle vores koncerter. De er der for din sikkerhed og til hjælp og assistance for alle koncertgæster.

Vi beder om, at du som publikum ikke medbringer unødvendige genstande, og at du hjælper vores personale med at gøre ind- og udgang så gnidningsløst som muligt.

Vi opfordrer alle til at passe på hinanden, til at holde øje med alt hvad der kan give anledning til bekymring, samt undgå at skabe panik og utryghed.

Barer og mad

Der vil være barer forskellige steder i koncertområdet, hvor man kan købe drikkevarer. Herudover vil der være en pølsevogn uden for Gigantium, hvor der kan købes mad.

Også i barerne og i pølsevognen opfordrer vi meget til, at man betaler med kreditkort for hurtigst mulig ekspedition. Det er ikke alle kasser, der modtager kontanter.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge noget sted i Gigantium.

Tag hensyn til hinanden

For at vi allesammen kan få den bedst mulige oplevelse, opfordrer vi til at tage hensyn til hinanden under hele arrangementet og at undgå generende eller farlig adfærd.
 

Rigtig god fornøjelse!
 
Med venlig hilsen
Live Nation
 
 
Tilmeld dig eventuelt vores nyhedsbrev på www.livenation.dk, så får du først info om nye, kommende koncerter!

Oversigtskort over Gigantium